Battery not keeping charge. I think i need a new voltage regulator. - Page 2 - Redline UTV Forums - Redline Riot & Redline Revolt Community
Lighting, Stereo, and Electrical For Electrical Discussion!

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 12 (permalink) Old 11-01-2013, 12:04 AM
 
ProPilotPopper's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 14
Re: Battery not keeping charge. I think i need a new voltage regulator.

Well thanks to Mike I now know that the issue is not the rectifier. Plugged a second one in and sure enough still not charging. I'm guessing possible stator?
ProPilotPopper is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 12 (permalink) Old 11-01-2013, 09:45 PM
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,288
Re: Battery not keeping charge. I think i need a new voltage regulator.

Quote:
Originally Posted by ProPilotPopper View Post
Well thanks to Mike I now know that the issue is not the rectifier. Plugged a second one in and sure enough still not charging. I'm guessing possible stator?
I've got one for sale. PM sent
Pilot is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Redline UTV Forums - Redline Riot & Redline Revolt Community > Technical > Lighting, Stereo, and Electrical

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Redline UTV Forums - Redline Riot & Redline Revolt Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome